DRIVR

FotoSpecial: Techno Classica Essen 2017

thumb_technoclassicaessenBehoeft Europa’s grootste klassiekerbeurs nog een inleiding? Of kunnen we deze beeldenstorm – aangeleverd door oud-DRIVR Jeroen Peeters – gewoon voor zich laten spreken? De veelzijdigheid van de gepresenteerde young- en oldtimers tart immers alle verbeelding, in die mate dat je hoofd na verloop van tijd begint te tollen van al dat lekkers. Of is dat van de bijhorende prijzen? Gelukkig kost kijken vooralsnog niets, met name als je thuis in je luie zetel zit.

[Foto’s: Jeroen Peeters]

Share Button

6 Responses

 1. stefke says:

  Duizelingwekkende prijzen. En vooral niet in overeenstemming met het gebodene. Toch flink veel opgepoetste karren gezien, dikwijls snelsnelsnel bijgewerkt of herspoten maar wel de hoofdprijs vragen. Leuke fotoreportage! En gelukkig geen enkele van de (911?) 911’s in beeld gebracht! 🙂

 2. heidekonijn says:

  Nog niet op techno geweest dit jaar maar die prijzen dat is nu al een paar jaren, en op Antwerp en Maastricht classic ook.

  Ik snap daar helemaal niets van eerlijk gezegd. Zijn er zoveel mensen die zo bulken van het geld dat ze met plezier 100k zinken in een met de franse slag opgemaakte classic? Want een liefhebber – zelfs met behoorlijke reserves en een garage vol goesting – voelt zich toch belachelijk om zoiets neer te tellen? Voor de sommen die nu rondgaan kan je beter een rot kreng kopen en nut&bolt (laten) restaureren.

  Het is alsof de hele aanbodzijde van de markt denkt dat ze Alex Schuette zijn..

 3. Krikkie says:

  De Senne 190 2.3-16 :O

 4. Krikkie says:

  Senna

Leave a Reply