Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dat we bij DRIVR grote fans van de GT-racerij zijn, valt wellicht op uit onze selectie fotospecials van de Blancpain-series. Het is dan ook een waar genot om de melodieuze mix van verschillende motoren te ervaren, terwijl de strijd tussen de prachtige bolide’s kan ontaarden in een ware thriller. Dat lijkt misschien een tikkeltje overdreven, maar zij die de 24 uur van de Nürburgring de afgelopen twee jaar hebben gevolgd, weten wel beter. Om te begrijpen what the fuss is all about, gingen we zelf een aantal keer naar de VLN-series kijken, met als hoogtepunt de bekende uithoudingsklassieker. GT3-wagens zien racen over een circuit zo vlak als een biljarttafel is één ding, maar ze over de bumps en dips van de Groene Hell zien vliegen, is puur bucketlist-materiaal. Geniet van de beelden!

[Foto’s: Bert Claes]