Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Behoeft het nog uitleg dat de kruisbestuivingen tussen de auto- en de horlogewereld legio zijn? En dat gezichten die in het ene veld opduiken vaak ook met het andere te maken hebben? Getuigen daarvan de twee podcasts die we vandaag in deze rubriek opvoeren, getekend Watch & Listen en Spike’s Car Radio.

Beginnen we met de bekendere van de twee: Matt Farah van The Smoking Tyre die al honderden autovideo’s op zijn naam heeft en over de plas zowat een celebrity is. Farah is sinds een tijdje gebeten door de microbe aan zijn pols en heeft er meteen een podcastshow aan opgedragen, te weten Watch & Listen die hij samen met Cameron Weiss van de gelijknamige indie-horlogemaker presenteert.

In aflevering 14 van de nieuwe show – die zoals je kan zien ook op Youtube te genieten valt – heeft Farah Spike Ferensten op bezoek, de man die hem met een horlogeverslaving opzadelde en zelf ook een podcast produceert – namelijk Spike’s Car Radio hieronder. Ferensten is vooral bekend achter de Hollywoodschermen, waar hij de scripts van menige Late Night schreef en tevens voor de billenkletsers van Seinfeld zorgde.

Ferensten heeft op zijn beurt Ben Clymer op bezoek, de oprichter van de bekende horlogesite Hodinkee, en eveneens een fervent autoliefhebber. Dus ook daar gaat het over datgene wat autoliefhebbers met horlogefreaks verbindt. Samen goed voor pakweg twee uur internetradio en misschien zelfs een nieuw hobby. Kom alleen niet klagen als je bankrekening deze maand nog sneller droog staan dan normaal…