Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
sCv-dIFGcd0

Wie de afgelopen jaren de Grote Prijs F1 van Monaco gezien heeft, heeft zich vast al afgevraagd wat de koninginnenklasse van de motorsport er überhaupt nog te zoeken heeft. Want afgezien van het mondaine karakter van het Principato zelf valt er als toeschouwer nauwelijks iets te beleven. Daarvoor zijn de bolides te breed, de straten te smal en het parcours lang niet uitdagend genoeg meer.

Dat dat ooit anders is geweest bewijzen deze fenomenale beelden van de Grote Prijs van 1962. Beelden die bovendien geschoten zijn op 70 mm-film, waardoor ze na gedigitaliseerd te zijn geweest, je terug in de tijd katapulteren als nooit te voren. Om vingers, duimen én oogbollen bij af te likken.