Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
XsSWbcTukXA

Je weet het of je weet het niet, maar Wheeler Dealers is niet meer. Althans niet in zijn oorspronkelijke format, met Mike Brewer aan de telefoon en Edd China in de smeerput. De twee Britten zijn na tig seizoenen met een bitch-fight uit mekaar gegaan, waarna Brewer gewoon een andere sidekick heeft gezocht om de bekende reeks voort te zetten.

China, de boomlange mechanieker die voor DRIVR altijd de interessantere van de twee was, heeft er wat langer over gedaan om een nieuwe stek te vinden – maar ook dat is ondertussen gelukt. ‘s Mans nieuwe octaanshow heet Edd China’s Garage Revival en moet een YouTube-reeks worden waarbij China ten velde trekt om gestrande hobbymechaniekers uit de rats te helpen.

Your favorite mechanic, Edd China from Wheeler Dealers, is back with what we hope will be a new program series. In Edd China’s Garage Revival, Edd will work with car owners, whose restoration projects have got the better of them, to get their plans back on track. In the pilot episode, Edd travels to Norway to get a Golf MK1 GTI back where it belongs – on the road.

Zijn eerste stop is in Noorwegen, waar hij een Golf-liefhebber treft die met de handen in het haar zit: