Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
VIdNcbsgOiM

Volgens velen ben je niet goed wijs als je een oude Rolls-Royce Shadow uit ’69 koopt, laat staan voor het schamele bedrag van een kleine 5.000 euro. Maar Harry Metcalfe bewijst ons graag het tegendeel. Eerder ondernam hij met zijn Ferrari Testarossa al een ongelofelijke roadtrip naar de Sahara in Marokko, maar nu gaat hij nog een stap verder door met zijn Roller on a budget naar de Noordpool te rijden/glijden. Een trip van meer dan 3.200 km die hij voor ons gedocumenteerd heeft in een tweeledige video van bijna een uur. Overleeft de oude Rolls het? Of moet Harry de strijd vroegtijdig staken? Je ziet het in onze Docu op Zondag!

Deel 1

Deel 2