Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
iWlpE9fxN14

De FIA liet deze week per vaag persbericht uitschijnen dat de LMP1-auto’s van de toekomst wel eens hypercar-gebaseerd zouden kunnen zijn. Toch zijn we nog lang niet zover. Want als je tussen de lijntjes leest zouden het evenzeer prototypes kunnen zijn met tal van stilistische overeenkomsten van de straatauto’s à la McLaren Senna GTR, Aston Martin Valkyrie, Ferrari FXXK of, wie weet, zelfs deze Pagani Zonda Révolucion.

Het aero-gedreven circuitspeeltje is immers nog steeds niet meer dan dat. Een kostelijk circuitspeeltje. Je kan er immers nergens de straat mee op, laat staan de competitie aangaan in een of andere raceklasse. Gelukkig voor ons halen sommige eigenaars hun race-Zonda af en toe ook eens buiten. Zoals op deze trackday op Imola bijvoorbeeld. En wat klinkt die atmosferische V12 nog steeds heerlijk!