Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
BZJtMmMhj0Q

Lamborghini Miura, Countach, Diablo, Marzal en Espada. Bugatti EB110. Alfa Romeo Montreal en 33 Carabo. Iso Grifo. Citroën BX. Dino 308 GT4. Qvale Mangusta. Lancia Stratos Zero en Stratos. Maserati Khamsin en tenslotte Renault 5 Turbo. Iedere designer zou al maar wat blij zijn mocht hij één van deze stijliconen op zijn palmares kunnen schrijven, maar het zijn maar enkele van de auto’s die Marcello Gandini op zijn eigen CV mag schrijven. De levende legende maakte faam bij Bertone maar heeft door zijn indrukwekkend palmares ook eigen naam gemaakt. Interviews met de ingetogen Italiaan zijn echter erg schaars. Maar voor Davide Cironi heeft hij na lange tijd toch een uitzondering gemaakt. En dat maakt voor een boeiend half uurtje internettelevisie op deze mooie zondagavond.