Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
2eS8WJDZQqo

Weer een Talking Watches-video van Hodinkee? Geloof ons, dit is er wederom een om duimen en vingers bij af te likken. Want naast horloges (voornamelijk Rolex) en auto’s (Porches en Ferrari’s) komen er nog andere ‘jongenspassies’ aan bod, zoals wondermooie architectuur en zelfs een liefde voor elektrische gitaren.

Dat dit zich op de koop toe allemaal in de zonnige Hollywood Hills afspeelt, maakt deze video alleen nog meer incontournable voor een rubriek als deze. Geniet dus met volle teugen, want een collectie als deze is niet velen gegeven. Knap van Haddawy om dat met de rest van de wereld te willen delen.