Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
jgqSMt-lA7g

‘De grootste GT-race met de beste piloten’, zo wordt de 24 Uur van Spa-Francorchamps doorgaans omschreven. Klaar voor alweer een etmaal motorsport op het mooiste circuit ter wereld, lekker vanuit je luie zetel?

Om 16u30 beginnen ze eraan, de tientallen topequippes die zich voor de Blancpain Endurance Cup hebben ingeschreven. Even zag het ernaar uit dat de voorste rij een Belgisch Vanthoor-feestje zouden worden, maar daar stak een sanctie (voor het vroegtijdig aanvatten van de SuperPole) een stokje tussen.

Daardoor moest Laurens Vanthoor een paar plaatsen achteruit met zijn 911, terwijl broer Dries helemaal vooraan kan starten met de R8. Aston Martin en Porsche deden het ook goed in de top-10, maar verder zijn het toch wéér de Audi’s die het voortouw nemen in de Ardennen. Benieuwd of het voorspelde kwakkelweer de zaak naar goede gewoonte op zijn kop gaat zetten!