Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dit jaar viert Goodwood Revival zijn 20e verjaardag en dat zal het niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Vooral de Kinrara Trophy wordt er eentje om duimen en vingers bij af te likken met maar liefst 10 (!) Ferrari 250 GT SWB’s aan de start!

Tijdens het weekend van 7 tot 9 september mogen we ons opnieuw opmaken voor van de beste motorsportweekends van het kalenderjaar. Vergeet F1, Blancpain en zelfs WEC. Allen verdwijnen ze in het niets met het wheel to wheel racing van tijdens de Revival. De Kinrara Trophy wordt er sowieso eentje om naar uit te kijken.

Ferrari 250 GT SWB

De formule brengt gesloten pre-1963 GT-racers aan de start waaronder Aston Martin DB4 GT’s en Jaguar E-Type’s. Maar dus ook 10 250 GT SWB’s. De totale waarde van het verzamelde edelmetaal wordt daardoor geschat op meer dan 200 miljoen pond. Voor de complete Revival loopt dat op tot zelfs meer dan 500 miljoen pond. Duizelingwekkende bedragen, maar zo mogelijk nog indrukwekkender is dat er met al dat waardevols ook daadwerkelijk geracet wordt.

Ferrari 250 GT SWB

Ferrari 250 GTOFerrari 250 GTO

Voor wie alsnog de verplaatsing over het kanaal zou willen maken is er goed nieuws. Er zijn naar verluidt nog enkele tickets beschikbaar. Maar naar goede gewoonte zal er dit jaar ook terug een YouTube-stream beschikbaar zijn om vanuit je luie zetel alle actie live te kunnen volgen. Hou onze voorpagina dus zeker in de gaten!

Jaguar E-type