Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Daarmee weet je meteen het meest bijzondere aspect van deze gelimiteerde editie Maserati Ghibli.

De Italiaanse vierdeurs kan nu eenmaal ieder duwtje in de rug gebruiken. De Ghibli, zoals we hem vandaag kennen, dateert immers al van 2013 en verkocht initieel lang niet slecht. Maar vijf jaar later is de interesse in het model flink afgenomen. Met deze voor EMEA (Europe/Middle-East/Africa) op 200 exemplaren gelimiteerde Ghibli Ribelle hoopt Maserati de interesse terug wat op te wakkeren.

2018_maserati_ghibli_ribelle_03

De Ribelle rekent daarvoor op zijn unieke buitenkleur Nero Ribelle en rode accenten rondom. Waaronder die op zijn in zwart uitgevoerde 19 inch Proteo-velgen. Ook de remklauwen zijn rood. Het interieur van de Ghibli Ribelle heeft dan weer een opvallend two-tone zwart/rood interieur. De zwart/rode sportstoelen (met 12 geheugenposities) en specifieke contraststiksels, zijn uniek voor deze Ribelle. Tot slot krijgt elk van de tweehonderd modellen een specifiek typeplaatje.

2018_maserati_ghibli_ribelle_032018_maserati_ghibli_ribelle_02

Aanvullend levert Maserati nog het optionele Ribelle Plus pakket, met onder meer donkere getinten ruiten, adaptieve full-LED Matrix koplampen, Harman Kardon premium geluidssysteem en zonnedak. De Ghibli Ribelle wordt vanaf oktober leverbaar met alle motoriseringen waaronder de 275 pk diesel en 350 & 430 pk benzine.