Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Afgelopen weken gaven we je reeds een preview van wat we allemaal mochten verwachten vanaf de Parijse beursvloer. Maar vandaag heeft het Salon Mondial de l’Auto echt zijn deuren geopend.

Toch vallen er nog een heleboel nieuwigheden die nog niet (opzettelijk) gelekt zijn. Gelukkig hebben we Onze Man ter plaatse voor een liveblog met tekst én beeld. Houd dus zeker deze pagina in de gaten voor een continue stroom van nieuwigheden.

 

LIVEBLOG

 

View this post on Instagram

#PinkPig

A post shared by DRIVR (@drivr.be) on

View this post on Instagram

Snel even wat #Porsche oogsnoep tussendoor:

A post shared by DRIVR (@drivr.be) on

View this post on Instagram

Een #BMW #M2Competition met 410pk? Yes please!

A post shared by DRIVR (@drivr.be) on

View this post on Instagram

Naar goede gewoonte brengen we opnieuw live-verslag uit vanop de beursvloer in Parijs, die ditmaal een paar kilometer verderop begint in de #PiscineMolitor: het ooitmalige stadszwembad waar #Mercedes sinds jaar en dag zijn nieuwigheden de avond voordien onthult. Naast de nieuwe #GLE en de #EQC400 hoort daar ook een #DRIVR's car bij: de #A35AMG. Stukje info van onze website: 'De vierwielaangedreven A35 krijgt een geblazen M260 2.0-liter viercilinder en is standaard gekoppeld aan automaat met dubbele koppeling (AMG Speedshift DCT 7G). De 306 pk sterke A35 is daarmee in staat in 4,7 s naar de 100 km/h te sprinten en naar een elektronisch begrensde top van 250 km/h. De A35 vult de leemte tussen de A250 en de nieuwe A45 AMG die binnenkort zijn opwachting maakt en naar verluidt meer dan 400 pk zal hebben in S-specificatie'. #MondialAuto

A post shared by DRIVR (@drivr.be) on