Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Van maandagavond 5 tot en met woensdagavond 7 maart beleef je alle onthullingen op en rond het Salon van Genève live mee hier op DRIVR én natuurlijk op onze sociale mediakanalen.

De belangrijkste autobeurs van het jaar, die moeten we gewoon vanop de vloer coveren. Daarvoor is DRIVR zomaar even met twee redacteurs én een fotograaf naar Genève afgezakt, klaar om de nieuwigheden te bespreken terwijl ze vanonder het doek gaan. Coördinator Pieter Ameye en clichémaker Bert Claes beginnen op maandagavond met de Eve of Show van Ford, terwijl redacteur Ken Divjak de Meet Mercedes (AMG)-intro voor zijn rekening neemt. Op dinsdag en woensdag berichten we dan live vanop de beurs – en dat via Instagram (stories), Facebook én Twitter!

 
Instagram Access Token not valid. Please reauthenticate.