Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

BMW zal naar goede gewoonte in Genève aanwezig zijn en zal er zijn Concept i4 presenteren. Een puur elektrische concept Gran Coupe als voorbode van een productiemodel.

Volgens Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design, verpersoonlijkt de Concept i4 de kernwaarden van BMW-design anno 2020 met ‘enerzijds de focus op elektrificatie en anderzijds een design dat tegelijk dynamisch, zuiver en elegant is’.

Op een korte teaservideo valt echter al perfect te zien dat de i4 gezegend is met de erg controversiële verticale niertjes. Een beslissing die naar verluidt is ingegeven door de Chinese honger naar erg grote en ietwat potsierlijke grilles. En waar BMW klaarblijkelijk maar wat graag op inspeelt.

MEER LEZEN

BMW Vision M Next-concept hint naar opvolger i8

Video: BMW bouwt ‘Garmisch’ Concept car na voor Villa d’Este

Overzicht: De meest belovende EV’s van 2020