Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Telkens Wanneer klassiekerdealer Simon Kidston een stukje bewegend beeldmateriaal de wereld instuurt zijn onze ogen en oren gespitst. Deze keer heeft Kidston, samen met zijn team van acteurs en technici, een stukje typische seventies cinema geënsceneerd waarin heel knappe twee- en vierwielers de revue passeren zoals een originele Alfa Giulia en een minder gekende Monteverdi High Speed vierdeurs. Ster van de kortfilm is echter Kidston’s persoonlijke Lamborghini Countach LP400 ‘Periscopio‘ in het al even opvallende Viola Metallizzato. Cue Milano77.

Simon Kidston:

“A mysterious Englishman owns it. A ruthless Italian covets it. A contract is out for the most wanted car on the black market.

Even in deepest winter, the Milan underworld is a hot place to do business. Especially in 1977.”