Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
WoB_GkUjt9A

Ze mogen er dan wel uitzien als verheerlijkte winkelkarretjes, als het op rauwe straatsnelheid aankomt kan er vrijwel niets de moderne WRC-auto bijhouden.

Afgelopen maand is het nieuwe seizoen van het wereldkampioenschap rally terug op gang geschoten. Naar goede traditie is dat in Zuid-Frankrijk waar de Rally van Monte Carlo de deelnemers een bijzonder uitdagend parcours voorschotelt. Niet alleen vanwege de grote hoogteverschillen, maar ook vanwege het klimaat met alles van zon en regen tot en met ijs en sneeuw. Extreme omstandigheden in extreme machines met al even extreme rijkunsten als gevolg. Petje af!