Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
bWRQDbB0EJU

Na het razend interessante interview met Matt Bishop, ooit een van de machtigste mannen in de F1, is het deze week de beurt aan Frank Dernie. Nog zo’n een instituut uit de koninginnenklasse van de motorsport. Dernie beleefde zijn hoogdagen in de F1 evenwel van aan de andere kant van de pitmuur als (hoofd)ingenieur bij onder andere Hesketh, Williams, Benetton, Ligier, Arrows en Toyota. Hij heeft het onder andere over hoe hij de revolutionaire Williams FW15C met actieve ophanging ontwikkelde, waarom Benetton niét vals gespeeld heeft tijdens het seizoen van 1994 en hoe Brawn GP in 2009 echt zo dominant kon zijn.

[Hat tip: Duckie RS]