Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
u9DQJ_C4YsI

Wie wil opvallen tussen het supercargeweld op het Salon van Genève doet er best aan uit de band te springen. Laten Giorgetto en Fabrizio Giugiaro (GFG) dat goed begrepen hebben.

Vader en zoon werken intussen als consultants, maar houden ook ruimte voor eigen projecten. Eerder zagen we zo al het Italdesign Parcours Concept. Maar nu zijn de twee terug met een gelijkaardig concept dat het beste van een sportwagen met een SUV combineren wil.

Zoals dat tegenwoordig staat is de Kangaroo puur elektrisch en vierwielaangedreven. Andere hoogtepunten zijn de vierwielsturing en de adaptieve rijhoogte met drie verschillende standen. De Kangaroo is bovendien meer dan een statische concept, en dat willen beide Giugiaro’s maar al te graag bewijzen door voor het Salon reeds testritjes aan te bieden tijdens het prestigieuze ijsevenement Concours of Elegance St.Moritz dat afgelopen weekend gehouden werd.

Een van de stokpaardjes van de Kangaroo is dat hij altijd en overal, en dus ongeacht de ondergrond, van 0 naar 100 km/h kan sprinten in 3,8 s en naar een begrensde top van 250 km/h. Maar we laten Fabrizio Giugiaro gerust zelf de uitleg doen.