Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
tUJovghp0b8

Wie de Nürburgring 24 Uur zegt, zegt tegenwoordig Manthey Racing. Het team domineert de N24 met de hulp van Porsche dat in 2013 zelfs een meerderheidsaandeel nam in het bedrijfje van Olaf Manthey. Maar wie is Olaf Manthey nu precies?

Dat komen we te weten aan de hand van de mini-docu ‘Racing in the Green Hell – Manthey Racing’, dat door het videoteam van de ‘Ring in elkaar is gestoken. Het vertelt het verhaal van Olaf Manthey die al op erg vroege leeftijd zijn eerste stappen op de ‘Ring en de racerij zet, en al snel naam en faam maakt met succesvolle racers in verschillende categorieën zoals de DTM maar ook uithoudingswedstrijden zoals de 24 uur van Spa en Le Mans. Al snel staat het Duitse bedrijfje uit Meuspath, vlakbij de ‘Ring, synoniem met expertise en kwaliteit. Ook voor straatauto’s trouwens, waarvoor het allerhande upgrades heeft. En dan vooral naar de afstelling van chassis en ophanging toe. Een boeiend verhaal, zonder meer.

Duitstalige versie

Engelstalige versie

[Hat tip: Duckie RS]