Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Had mijnheer/mevrouw Tartan Plaid, Pasha of Pepita in zijn nieuwe 992 gewild?

Unieke interieur- en stoel bekledingen. Ze waren vroeger de normaalste zaak van de wereld. Doorheen de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80 waren ze schering en inslag. En dan denken wij vooral aan Lotus (dat eerder al Tarten terug op de optielijst zette) maar vooral ook Porsche dat het genre naar een nog hoger niveau bracht met een waslijst aan unieke en soms prettige gestoorde interieurmaterialen.

2019_porsche_heritage_design_strategy_06

2019_porsche_heritage_design_strategy_042019_porsche_heritage_design_strategy_04

Van Tartan Plaid over Pasha tot Pepita, ze zijn vanaf nu allemaal opnieuw terug te vinden in de optielijst van Porsche Exclusive Manufaktur. Wat uiteraard ook zoveel wil zeggen als ‘ze komen met een heftige premium’. Maar daarmee biedt Porsche wel weer een mogelijkheid om je auto af-fabriek tot in het fijnste detail op smaak te brengen. Zonder dat je daarbij hoeft aan te schuiven voor een van de bijzondere (GT-)modellen die sowieso voor de happy few/meest trouwe klanten weggelegd zijn.

2019_porsche_heritage_design_strategy_03

2019_porsche_heritage_design_strategy_012019_porsche_heritage_design_strategy_05

Porsche Exclusive Manufaktur wint dus aan gewicht en wordt niet enkel meer betrokken in speciale projecten met gelimiteerde productie. Benieuwd wanneer de unieke stoffen het tot de configurator zullen schoppen en we er dus ook zelf eens mee aan de slag zullen kunnen gaan. Want het moet ongetwijfeld erg interessante, leuke en boeiende specs kunnen opleveren. Net zoals dat vroeger het geval was.