Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
w3FB7s6dQRo

Wie Miura op het witte doek zegt, zegt The Italian Job. Maar de Italiaanse stier was ook nog in heel wat andere films te bewonderen waaronder deze ‘La Leçon Particulière‘, met in de hoofdrollen Nathalie Delon en Renaud Verley.

Het plot van de film draait rond de zeventienjarige Olivier, een student van de middelbare school, en de vijfentwintigjarige Frédérique, de knappe vrouw van de racecoureur Enrico. Wanneer de twee elkaar in Parijs ontmoeten hangt er meteen elektriciteit in de lucht. Terwijl Enrico weg is naar Detroit om daar een nieuw prototype te testen verandert de vriendschap tussen Olivier en Frédérique stilaan in een verhouding, want Frédérique merkt dat ze de gevoelens van Olivier deelt. Maar Enrico komt uiteindelijk terug naar Parijs, waar hij ook zijn geliefkoosde stier gestald heeft staan.

[Hat tip: Duckie RS]