Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
xDkTmJE7KZE

Uit het oog maar zeker niet uit het hart.

Het gebeurt niet vaak dat we de categorie ‘Mitsubishi’ moeten aanvinken wegens gebrek aan modellen tout court, en sportieve in het bijzonder. Maar dankzij Davide Cironi, onze favoriete Italiaanse videotester, is het vandaag nog eens prijs. Hij gaat namelijk op pad met een Lancer EVO 6 Tommi Makinen Edition RS. Een speciale editie ter ere van Makinen’s wereldtitel in het wereldkampioenschap rally en misschien wel de beste ‘Evo’ ooit. Wat er juist zo bijzonder aan is zie je in de volgende video. (En vergeet eventueel niet om de ondertitels aan te vinken.)