Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Dp2ufFO4QGg

Over de band tussen een aspirant autopiloot en zijn filosoferende Golden Retriever.

Toegegeven, op zich klinkt het plot van The Art of Racing In The Rain best mager. Want wat valt er überhaupt te vertellen over een aspirant racer (gespeeld door Milo Ventimiglia), diens hond (met de stem van Kevin Costner) en hun vermoedelijke vele ups en downs. Maar gezien de stevige cast, met onder andere Amanda Seyfried, Gary Cole, Kathy Baker, Ryan Keira Armstrong en Martin Donovan, zullen we The Art of Racing In The Rain maar het voordeel van de twijfel geven. Al was het maar omdat Le Mans-veteraan Patrick Dempsey (niet toevallig) als een van de producers geboekt staat. Vanaf 6 augustus in de bioscoop.

[Hat tip: Duckie RS]