Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Xp_SYMuK2MY

Een blik achter de schermen bij een van de coolste Porsche-evenementen ter wereld.

‘I look at everything as a 16:9 box’, aldus Jeff Zwart, Amerikaans filmregisseur, racepiloot, fotograaf, cameraman, auteur, Porschist én een van de bezielers (samen met racer Patrick Long en Indie artiest Howie Idelson) achter Luftgekühlt, dat intussen ook al in Europa voet aan wal zette. Het opzet? Een Porsche-meeting van uitsluitend luchtgekoelde exemplaren, maar dan in een bijzondere en vooral fotogenieke omgeving die de auto’s op een originele manier in de verf zet. Voor de 6e editie van Luftgekühlt USA trok de equipe daarom naar de filmstudio’s van Universal voor een wel heel erg bijzondere setting.

[Hat tip: Duckie RS]