Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
FbjgG3dFAd4

In de Verenigde Staten staat SEMA voor de deur. Drie keer raden welke auto dit jaar centraal staat…

Ok, met C8 Corvette als antwoord hadden we ook kunnen leven. Maar aangezien de ‘Vette nog maar pas onthuld is, en de aftermarket scene zich dus zal moeten reppen, zal het aantal Corvettes met middenmotor eerder beperkt zijn. De nieuwe GR Supra (rijtest) daarentegen zal wél wijdverspreid zijn. Onder meer dankzij Toyota zelf dat onder Toyota Racing Development (TRD) met een GR Supra 3000GT concept komt dat zich rijkelijk heeft laten inspireren op de Mk IV Supra TRD 3000GT van 1994.

1994_toyota_supra_trd_3000gt

De originele Supra TRD 3000GT uit 1994.

Behalve enkele teaserplaatjes en een op en top Japanse teaservideo komen we voorlopig niet te weten. Maar de extreme bodykit – inclusief obligatoire gigaspoiler – zegt vermoedelijk voldoende. About freakin’ time, Toyota!