Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Eropuit trekken met de wagen over slingerende wegen, we zijn er bij DRIVR gek op. Niet alleen om zelf nog eens echt rijplezier te beleven, maar uiteraard ook om jullie op ideeën te brengen. Vandaag hebben we daarom iets handigs in de spreekwoordelijke etalage staan, de routeapp ‘Unrestricted’.

DRIVR heeft een erg fijn lezerspubliek. Als de enthousiaste lezersreacties en DRIVR-ritten dat nog niet genoeg hebben bewezen, dan is de app Unrestricted daar nogmaals een goed voorbeeld van. Unrestricted biedt, voor zowel iOS (link) als Android (link), de mogelijkheid om op gebruiksvriendelijke wijze routes te downloaden en te ontdekken. Routes met beschrijvingen, hoogtepunten en tal van foto’s. Maar evenwel ook beproeft zijn door het (Belgisch) team achter de app.

unrestricted-phone

Overal ter wereld

Routes van liefhebbers, voor liefhebbers. Doelstelling is immers om je eigen favoriete routes te delen en de geliefkoosde stukjes asfalt van anderen te ontdekken. En dat overal ter wereld, met reeds beschikbare routes van de Ardennen tot Mulholland, Californië. Enjoy!

Meer info op: unrestricted.eu.