Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
BtJmt5q67rk

Dat Porsches gemaakt zijn om te rijden wist je al. Maar geldt dat ook voor exotisch gerief zoals de Carrera GT? Absoluut, zo bewijst dit extreem vaak en goed gebruikte exemplaar met meer dan 100.000 km op de teller.

Dat supercars er wel bij varen om op regelmatige basis gebruikt te worden is een waarheid als een koe. De meeste eigenaars deinzen er echter voor terug om hun pride ‘n joy te gebruiken, al was het maar omdat het vaak een grote weerslag heeft op de restwaarde. Een toevallige, en ietwat ongelukkige samenloop van omstandigheden, heeft echter anders beslist voor dit bewuste exemplaar van de Carrera GT, waardoor er intussen meer dan 100.000 km op zijn digitale kilometerteller staan. Daardoor is de handgeschakelde supercar het stadium van garage queen ver voorbij. En dat is alleen maar positief, aldus Charles Craven van Supercar Driver.

De bewuste Carrera GT staat te koop bij The Octane Collection voor een bedrag van net geen 400.000 pond. Daarmee is het de goedkoopste Carrera GT op de markt. En misschien wel de beste ook.

LEES MEER:

Docu op zondag: Bugatti EB110 – The forgotten supercar

Jonge supercars: Goedkoper dan ooit

Opgelijst: 10 onbekende supercars