Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
OxxltsS7utY

David versus Goliath, oftewel McLaren Senna versus gesuperchargede Caterham Seven. Gentlemen, place your bets.

Om eerlijk te zijn, helemaal indicatief is deze video niet. Beide auto’s zijn immers niet op dezelfde dag gereden of onder dezelfde omstandigheden, laat staan door dezelfde chauffeurs. Maar Silverstone blijft Silverstone en zowel de bestuurder van de Senna (Chris – Monkey – Harris, no less) als de eigenaar van de Caterham kunnen een potje sturen, waardoor de vergelijking wat ons betreft opgaat. Waar de Senna het van zijn 800 pk en veel superlatieven moet hebben zoals exotische materialen en actieve aerodynamica, schreeuwt de 365 pk sterke Seven vooral eenvoud en lichtgewicht. Voldoende voor een eerlijke krachtmeting? Dat zie je in onderstaande video.

MEER LEZEN:

Caterham 485 CSR is nu WLTP-proof

McLaren Senna vs 650S GT3

Configureer nu je eigen Caterham