Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
jjKOUm6L8v8

In onze reeks ‘Slow TV‘ featuren we ditmaal een van ‘s werelds meest befaamde Lamborghini-restaurateurs: Ian Tyrrell.

Het was Harry Metcalfe, van het gelijknamige Youtube-kanaal Harry’s Garage, die Ian Tyrrell op het lumineuze idee bracht om diens eigen videokanaal op poten te zetten. Tyrrell is immers niet alleen een monument binnen de restaurateursscene, en ziet op die manier dus heel wat smakelijk metaal passeren, hij is ook een vat boordevol kennis en kan het vooral op bijzonder heldere en entertainende manier op camera overbrengen. Een succesformule die leidt tot een bijzonder verhelderend en boeiend Youtube-kanaal dat zijn gelijke niet echt kent. Zeker wanneer zijn eerste protagonist één van ‘s werelds laatste ongerestaureerde Miura’s is.

MEER LEZEN

Video: Miura P400 in ‘La lecon particulière’ 1968

Waarom Marcello Gandini zijn Miura ‘wimpers’ gaf

Video: Lamborghini Miura SV ‘The Reunion’