Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
-3kEBPikrbc

De meest briljante vierwielige Anglo-Germaanse combo sinds de McLaren F1? Dat zou wel eens deze Aston Martin DB5 stuntauto kunnen zijn met het chassis van een E46 M3.

Momenteel worden kosten nog moeite gespaard om de nieuwe James Bond-film No Time To Die op tijd in de cinema’s te krijgen. Ook deze keer zal er opnieuw een sleutelrol zijn weggelegd voor de bolides van Aston Martin, waaronder de DB5. Misschien wél de Bond-auto aller tijden. Maar de DB5 is nooit de agiele supersporter geweest waarvoor 007 ’em willen slijten heeft, waardoor er steevast hulp nodig was van de betere cameratrucjes. Tegenwoordig zijn daar echter andere oplossingen voor. Zoals een exacte replica bijvoorbeeld. Maar den met moderne onderhuidse techniek.

Hoewel de makers het met niet zoveel woorden willen zeggen hebben ze er ditmaal voor gekozen om gebruik te maken van E46 M3 techniek. Een combinatie die technisch gezien niet eens zo ver afligt van de originele zes-in-lijn, maar uiteraard wel een stuk performanter voor de dag komt. Het resultaat moet je gezien én gehoord hebben. Vanaf 12min, 15s!

MEER LEZEN

Officieel: Aston Martin Vantage Roadster (2020)

Officieel: Aston Martin Vantage AMR (Mét handbak)

Aston Martin toont elektrische DB6 Volante