Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Deze kon je al van ver zien aankomen.

Ook Zwitserland heeft te kampen met de coronacrisis en dat heeft zo zijn gevolgen voor internationale bijeenkomsten. Eerder deze week werd al beslist om de beurs Watches & Wonders, het vroegere Salon Internationale de Haute Horlogerie (SIHH), in Genève te schrappen, en nu moet ook Palexpo een streep trekken door de aanstaande Geneva International Motor Show (GIMS).

2018_GIMS_salon_geneve_45

Opvallend, aangezien diezelfde organisatoren eerder deze week nog het signaal gaven dat de beurs gewoon doorging. Maar nu is het de overheid die tussenbeide komt en iedere bijeenkomst van meer dan 1.000 personen resoluut verbiedt. De organisatoren kunnen daardoor niet verder dan het evenement te schrappen.

Hoogwaardigheidsbekleders

Wat dat betekent voor alle exposanten, premières en nieuwigheden is nog niet duidelijk. Al waren er naar verluidt heel wat merken die heimelijk op een schrapping aan het hopen waren. Enerzijds omdat veel werknemers en hoogwaardigheidsbekleders er geen goed oog meer op hadden, anderzijds vanwege verzekeringstechnische redenen.

Bron: letemps.ch

MEER LEZEN

Autosalon van Genève 2020: Alle nieuwe DRIVRs opgelijst

Fotospecial: Salon Genève 2019 (Deel 1)

Fotospecia: Salon Genève 2019 (Deel 2)