Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
uJMl_FXgwK8

‘When I’m wearing a watch in a group of car-people, it always opens up conversations’. Spreekt voor zich dat een klassiekerliefhebber en -fotograaf als Tim Scott niet het eerste het beste horloge om de pols gooit, maar ook op dat vlak een eclectische smaak koestert. Eentje die hij in deze fijne video over de Goodwood Revival eloquent uit de doeken doet, maar niet vooraleer het evenement zelf te bezingen als één van de mooiste klassiekertreffens ter wereld. Santé op het weekend!

MEER LEZEN

Goodwood Revival 2019: The best just got better

77e Goodwood MM: (Fun) business as usual

Roue Design: Betaalbare horloges met een knipoog naar de 70s