Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
JO-cDkS93BE

De vraag die op ieders lippen brandt: Is de GT3 nog steeds atmosferisch?

Affirmatief. Althans dat kunnen we afleiden uit verscheidene video’s waarop de GT3 van de generatie 992 in actie is te zien én horen. Youtuber 19Bozzy92 trof al in oktober van afgelopen jaar enkele nauwelijks gecamoufleerde prototypes aan op zijn thuiscircuit Monza, waaronder de vleuggelloze Touring-versie. Uit de fragmenten kunnen we afleiden dat er opnieuw keuze zal zijn uit een handgeschakelde zesbak of een PDK-automaat met dubbele koppeling. Maar bovenal is het genieten van het atmosferische geluid dat – ondanks de verplichte installatie van dempende partikelfilters – toch nog overeind gebleven is.

MEER LEZEN

Fotospecial: 20 jaar Porsche 911 GT3

Porsche zet gekke retrostofjes terug op de optielijst

Officieel: Porsche 718 Cayman GT4 en 718 Spyder