Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
xAXDcTH6hPw

Wie ons advies gevolgd heeft om de Joe Rogan-podcast met Tesla-baas Elon Musk te beluisteren, die weet dat de prioriteiten van het elektrische merk weer eens verschoven zijn. Van de supersonische Tesla Roadster is er voor het moment geen sprake meer, de focus gaat integraal naar het bouwen van nieuwe fabrieken en de lancering van de Semi EV-truck.

Crossover

Dat het nieuwe Model Y, een elektrische crossover tussen de Model 3 en de Model S, ondertussen wel gelanceerd is in de States, is daardoor wat aan de aandacht ontsnapt. Gelukkig voor de fans zet Doug DeMuro dat euvel in zijn gekende stijl recht, met deze 30-minuten durende review:

MEER LEZEN

Test: Tesla Model 3 Performance AWD

Officieel: Novitec Tesla Model 3

Een Tesla Model S Shooting Brake? Yes please