Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
JcgBDkAhHVE

Een opmerkelijk verhaal over een al even opmerkelijke eigenaar en dito bolide.

Voor wie onze pagina’s regelmatig frequenteert hoeft Simon Kidston geen introductie meer. De dealer/restaurateur/verzamelaar/levensgenieter opereert niet voor niets in de allerhoogste regionen van de autowereld, met contacten tot in de verste uithoeken van de ondermaanse. Op de manier wist Kidston ook een van de auto’s van zijn vader zaliger na een lange zoektocht te lokaliseren, om er vervolgens op nostalgische en pakkende roadtrip mee te gaan.

MEER KIJKEN

Video: Maranello vs Sant’Agata, the 1969 Rivals

Video: Coming home, Rosso Martini

Kortfilm: Milano 77