Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ford heeft zopas een (vanaf)prijs geplakt op zijn puur elektrische SUV Mustang Mach-E. Deze start bij 48.000 euro, inclusief btw, en lopen op tot 64.425 euro.

Ja, hij komt er dus echt. Ford’s elektrische SUV met Mustang-geïnspireerde looks én badge, oftewel Mustang Mach-E. Met de eerste leveringen eind dit jaar plakt Ford België nu een ook prijs op wat het zijn eerste serieuze EV noemt sinds het stilletjes verdwijnen van de elektrische Focus.

2020_ford_mustang_mache_electric_02

De Mustang Mach-E komt er met zowel een 76 kWh groot batterijpakket als een 99 kWh versie voor wat het de Extended Range noemt. Met die eerste kom je WLTP-gewijs zo’n 450 km ver, terwijl dat cijfer met de grotere variant stijgt tot maar liefst 600 km. Tot slot hebben kopers nog de keuze uit achter- of vierwielaandrijving. In dat geval betaal je voor 76 kWh-versie nog eens 8.150 euro extra, waar dat voor de 99 kWh-versie 9.475 euro is.

2020_ford_mustang_mache_electric_06

De rest van de optielijst is gelukkig relatief compact. Zo betaal je voor sommige metaakleuren tussen de 800 à 1.200 euro extra, terwijl de rest van de opties zijn onderverdeeld in een tweetal optiepacks. Zijnde het Technology Pack (1.700 euro), Technology Pack Plus voor RWD (3.800 euro) en Technology Pack Plus voor AWD (2.600 euro).

De link naar de volledige prijslijst vind je via deze link.

MEER LEZEN

Officieel: Ford Mustang Mach-E (2020)

Schrapt Ford de volgende generatie Focus RS?

Eerste Test: Ford Puma 1.0 EcoBoost 155 MHEV ST-Line (2020)