Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
2LGapfk2q-s

Zowel de deelnemerslijst als de toeschouweraantallen zijn uitgedund voor de 2020-editie van de N24, maar anderzijds moeten we vooral blij zijn dat de etmaalrace überhaupt kan doorgaan in de Groene Hel.

Precies 5000 toeschouwers mogen er op de tribunes van het GP-circuit plaastnemen, de bossen rond de Nordschleife zijn in principe off-limits voor de fans. En ook op de baan ontbreken er heel wat kopstukken van Porsche en andere topteams, mede door positieve Covic-tests na Le Mans vorige week. Gelukkig is er nog de livestream, die evenwel ook een deukje heeft gekregen in dit gezegende jaar. Onder de player leggen we uit hoe je dat euvel kan omzeilen…

Alle info met live-timing vind je op 24-rennen.de!

*In principe heeft de organisatie de livestream louter voor Duitsland opgezet. Rep je dus als de vliegende bliksem over de grens, of laat deze browserextensie het werk voor je doen. Hoe dat precies werkt, lees je hier. En dan natuurlijk niet vergeten om de Duitse driekleur aan te vinken in de instellingen.