Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
611fw81BN98

Top Gear en The Grand Tour brachten ons doorheen de jaren tal van roadtrips, en ook hier bij DRIVR zijn we er niet vies van. Toch is er altijd baas boven baas, zoals The Long Way Up waarin Ewan McGregor en Charlie Boorman van Ushala in het uiterste zuiden van Argentinië naar Los Angeles rijden op elektrische (!) Harley-Davidsons.

Na de Long Way Round (2004), waarin McGregor en Boorman op BMW GS’en oostwaarts van Londen naar New York reden en Long Way Down (2007), van John o’ Groats naar Kaapstad, is er nu de Long Way Up. In deze nieuwe serie rijden de heren van Argentinië naar Los Angeles. Dat de twee ditmaal voor elektrische Harley-Davidsons kiezen, maakt de reis des te boeiender. Valt een dergelijk ruw en uitgestrekt landschap te doorkruisen met een elektrische motorfiets? Je kan nu al te weten komen via Apple TV+ of geduldig wachten totdat deze reeks ook via andere kanalen begint op te duiken.

 

MEER LEZEN:

Trailer: Motordrama ‘Rookie’ met Matteo Simoni en Veerle Baetens

BoekenTips, Deel 1: Road Racer en Dirt don’t slow you down

De Rijke en Co. ‘Driver Watch’ is klaar voor Peking to Paris (+ Video)