Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
c2XyLgv-UQY

Best een gewaagde titel die Jay Leno daar onder zijn video over de Tatra T87 plakt, ook al is het een verwijzing naar ‘de goede daden’ die de Tsjechische limousine tijdens WOII verrichtte. Bovendien is het lang niet het enige interessante fait divers dat de revue tijdens deze diepgaande bespreking passeert. Er valt nu eenmaal veel te vertellen over deze topklassiekers die -vreemd genoeg- niet bij het grote publiek bekend is. Het enige wat je er van ons over zal vernemen, is dat we wat graag een gelijkaardig exemplaar in de DRIVR-garage zouden hebben. De rest vertelt Mister Tonight Show liever zelf in zijn gekende stijl.

MEER LEZEN:

BezoekTip: Cars, accelerating the Modern World (Londen)

Video: Jay Leno’s Garage – Lancia 037 Stradale

Schuco 1:64: Duits Kwaliteitsalternatief voor Matchbox en Hotwheels