Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
yfpR_rIYypE

Ook al zijn de kersttafels dit jaar kleiner en komen we de ‘zatte nonkel’ niet tegen, toch kan het goed doen om even te ontsnappen naar de wereld van de vierwielers. Met bijvoorbeeld de discussie omtrent restomods à la Singer en Alfaholics. Heiligschennis of de droom (eindelijk) eer aan doen?

Restomods kennen vele aanbidders maar ook net zoveel tegenstanders. Chris Harris laat zijn licht erop schijnen en gaat ook het heikel punt van de vergelijking met moderne (super)sportwagens niet uit de weg. Want oude wagens hebben naast looks and soul ook tonnen charme, gevoel van snelheid en feedback te geven. Kan een aangepaste oude wagen zodoende het summum van rijplezier worden?

MEER LEZEN:

Chris Harris groet DRIVR op evo.co.uk!

LuisterTip: Collecting Cars Podcast met Chris Harris

Video: Chris Harris Drives – (Original) Mini Cooper S op Goodwood