Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Hh2EprZaBTA

Collega Pieter Ameye is alles behalve kwistig met zijn vijfsterrenquoteringen, maar over de facelift van de Giulia QV twijfelde hij geen seconde. Reden genoeg om het renaissancemodel van Alfa Romeo ook eens voor onze videolens te halen, al had dat best wat voeten in de aarde. Op dik vier jaar productie is er immers nog nooit een officiële persdemo naar België gekomen, laat staan eentje met carbon sportstoelen van Sparco en een dito uitlaat van Akrapovic. Klaar voor een aanval op de zintuigen?

MEER ZIEN:

DRIVR-Video: Met de Polestar 2 naar de Hillclimb van Houyet

DRIVR-Video: Audi UrQuattro 20v Turbo met slechts 12.800 km gereden

DRIVR-Video: Toyota GR Yaris ‘GR-4’ overtreft de hype