Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Helemaal zeker is het nog niet, maar het ziet er wel goed uit voor Project Rekall: het officiële Maserati-project dat de Shamal nieuw leven wil inblazen. De Fuoriserie-divisie heeft net een positieve update de ether in gestuurd.

Te beoordelen aan het enthousiasme waarmee Maserati Fuoriserie online communiceert, is het echt wel de bedoeling dat de Shamal in een kleine oplage herleeft. Hoe dat precies er moet uitzien, doet de restomodafdeling stukje voor stukje uit de doeken op de sociale media in het algemeen en op Instagram in het bijzonder. Het levert alvast van de beste content op die we een officieel merkenkanaal ooit zien publiceren hebben, waarvoor hulde:

TIP: Volg alle updates via @Maserati_Fuoriserie!

MEER LEZEN:

Project Rekall: Maserati overweegt een Shamal-Restomod op Ghibli-Basis (+ Video)

Video: Chris Harris on… Restomods: Singer 911, Alfaholics GTA-R, Eagle Lightweight GT

AA Tuono: Automobili Amos teaset opvolger van de Integrale Futurista