Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
YGF3hHnwb_g

Moeilijk te geloven dat de uitgaande generatie van de Range Rover al tien jaar in productie is. Maar ja, zo snel gaat de tijd dus. Voor 2022 heeft Land Rover evenwel een geheel nieuwe Rangey klaar, die bovendien in tal van smaken én een rein elektrische variant zal komen. Daarnaast valt er nog zoveel over de vijfde generatie te vertellen dat Henry van Carfection er een video van bijna 20 minuten over gemaakt heeft. Ideaal voor bij de koffie!

MEER VAN DAT:

Land Rover viert 50 jaar Range Rover met de gelimiteerde ‘Fifty’

DRIVR-Video: New Land Rover Defender (2020) in België gereden

Test: Range Rover Evoque D240 AWD (+ 4×4-video)