Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
WNjYyh9KTXc

Ook F1-wereldkampioenen hebben kennelijk nog dromen. Al bijna zijn hele leven wordt Nico Rosberg aangetrokken tot de Ferrari F40 van een Monegaskische buur. Na al die jaren krijgt hij eindelijk de sleutels in handen…

De Supercar-tentoonstelling in Autoworld, die wegens succes is verlengd tot 27 februari, maakt het nogmaals duidelijk: de F40 is een regelrecht icoon. Zelfs te midden van haast alle supercars ooit gebouwd (van 300 SL tot LaFerrari) weet deze Italiaanse bruut -ook na 35 jaar- nog de aandacht naar zich toe te trekken van zowel jong als oud. Zo puur, licht, gefocust en charismatisch – een unicum in de automobielgeschiedenis. Niettemin is er kennelijk ook een keerzijde, want Rosberg heeft de handen behoorlijk vol met de Italiaanse volbloed en diens plotse ‘turboboost’ op de kronkelende heuvelweggetjes rond Monaco…

MEER VAN DAT:

Ferrari F40 in the Alps

Ferrari F40: helden mag je ontmoeten

Cosmic Girl: Verplicht luistervoer