Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zoals het een goed straatkunstenaar betaamt, is er maar weinig bekend over Léon Missile. Zeker is dat de schilder vanuit Lausanne in Zwitserland opereert, publieke reclamepanelen als zijn canvas gebruikt en het niet zo op moderne auto’s begrepen heeft. Verder is er -op een waslijst GPS-coördinaten met de locaties van zijn werken na- niet veel over de beste man bekend, behalve dan dat hij al twaalf jaar met zijn clandestiene kunst wegkomt. Vierwielers vormen lang niet altijd zijn inspiratiebron. Maar als ze dat wel doen onder het motto ‘C’était mieux avant’, dat is het er meestal boenk op. Waarvan akte in onderstaande galerij Instagram-vensters:

MEER VAN DAT:

InstaGallery: Lockdown-Lego door Dominic Fraser

InstaGallery: @Riocam – AutoModa

InstaGallery: @Adpatina – Vintage Car & Watch Ads