Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kym Illman is dé man om te volgen als je het F1-circus eens anders wil bekijken. Als geaccrediteerde fotograaf volgt hij het motorsportkaravaan de wereld rond en documenteert daarbij alles wat hij onderweg tegenkomt, met tal van reistips en inside info tot gevolg. We zouden hier dus makkelijk een video kunnen neerkwakken over de auto’s die de piloten privé gebruiken, maar dat zou niet helemaal in lijn zijn met die andere DRIVR-traditie op vrijdag – namelijk onze horlogerubriek. Het toeval wil dan Illman ook daar het afgelopen jaar een video over gemaakt heeft, beginnend met welke merken de respectievelijk teams sponsoren en eindigend met wat de piloten zelf om de pols dragen. Van de hoofdfoto kan je alvast afleiden welk merk de hoofdvogel afschiet in de pits…

MEER VAN DAT:

Collector’s Item: Bertone Stratos LED Watch

Matching Numbers: Autodromo Ford GT Owners Edition Chronograph

Een Fototoestel van Zagato en een Horloge van Leica ?!