Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
FVjTSBefDjU

Motorsportliefhebbers kunnen dit weekend in hun handjes wrijven. Naast de GP van Monaco staat namelijk ook de etmaalrace van de Nürburgring op het programma. Niet zomaar een uitgave trouwens, maar de 50ste editie na twee magere jaren. De actie start traditioneel op zaterdag om 16u in de Eifel, maar de livestream loopt al sinds 14u – mede door het halve-eeuwfeest van BMW Motorsport dat zo nauw met de Nordschleife verbonden is. Zondag om 16u weten we dan wie aan het langste eind heeft getrokken. Zelfs de meteo ziet er voor een keertje niet desastreus uit!

 

Edit: een samenvatting van een beklijvende 24h is inmiddels beschikbaar met o.a. het forse duel tussen de broers Vanthoor:

 

MEER VAN DAT:

Verslag: Met Godzilla naar de #N24

Racing in the Green Hell: Manthey Racing (DE/EN)

FotoSpecial: De 24 Uur van de Nürburgring 2018 op 50 mm