Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Jeff Zwart is geen nobele onbekende voor eenieder die octaan 98 door zijn/haar aderen heeft stromen. Geen wonder dus dat Type 7 een kortfilm over zijn leven en werk maakte. Zet je klaar om in 6 minuten tot rust te komen met fraai beeldmateriaal.

In 2019 omschreven we Jeff Zwart nog als Amerikaans filmregisseur, racepiloot, fotograaf, cameraman, auteur, Porschist én een van de bezielers (samen met racer Patrick Long en Indie artiest Howie Idelson) achter Luftgekühlt. Een drukgevuld leven met vele hoogtepunten (Pikes Peak pun intended), waarvan hij tot rust komt op zijn ranch in Colorado met zijn familie, hond Jezzebel en een fraai gevulde garage (993 RS Clubsport, 356 Cabrio, 914/6, 906 Carrera 6, enzovoort). Kijk en geniet…