Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op 3 en 4 december jongstleden werd er weer rally gereden in ons land. Na dodelijke slachtoffers in november tijdens de Condroz Rally en de Rallye des Crêtes, was het gelukkig niets dan vreugde in Spa. Erg véél vreugde zelfs wanneer we Thierry Neuville aan het stuur van een E30 M3 zien.

Ook al heeft Spa een lange geschiedenis met de autosport, de Spa Rally is nog maar een recent gegeven. Pas sinds 2015 staat deze rally op de kalender. Moderne rally hatches zoals de Fabia en nog recenter de C3 domineren het geheel. Toch krijgt niet zozeer het nieuwe spul -met uitzondering van GTs zoals de 911 en de A110- de handen op elkaar maar zijn het eerder de oudere bolides die de harten van fans sneller doen slaan. Een E30 M3 bijvoorbeeld en al helemaal als niemand minder dan Thierry Neuville plaatsneemt achter het stuur. Eerst nog wat onwennig vond hijzelf maar finaal toch met een ongelooflijke pace. Geniet ervan tussen het voorgerecht en de hoofdschotel!